Τσάκωσαν δυο νεαρούς – Ο αγοραστής και ο προμηθευτής

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ,  σε περιοχή της Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών, χθες (20.07.2017), το βράδυ  διενεργήθηκε  έλεγχος στους δύο αλλοδαπούς κατά τη διάρκεια  του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του 20χρονου έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 33,9 γραμμάρια κάνναβης και στην κατοχή του 26χρονου μικροποσότητα κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στον περιβάλλοντα χώρο όπου εντοπίστηκαν οι δύο αλλοδαποί, και στη συνέχεια στις οικίες τους, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 17 γραμμάρια κάνναβης. 

Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου προέκυψε ότι ο 26χρονος προμηθεύτηκε την ανωτέρω ποσότητα από τον 20χρονο.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook