Την πραγματοποίηση ακόμη τεσσάρων μεταγραφών γνωστοποίησε η Παλαιόχωρα, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι ολοκληρώθηκε το ρόστερ της για την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας Γιώργος Πονηρός (φωτ.), οι αμυντικοί Θοδωρής Κουμπαρούλης και Σταύρος Τσορμπατζίδης και ο μέσος Ανδρέας Κορνελάτος, όλοι τους παίκτες με σημαντικές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες , αποτελούν μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τα Χανιά στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα θα δοκιμαστεί ο νεαρός αμυντικός Γιάννης Ζουμπούλης, που ήταν στην Ολλναδία και στην TAC’90, έχοντας αναδειχθεί από τον Αγρ. Αστέρα.

Ο αγιασμός για τη νέα σεζόν θα τελεσθεί στις 30 Ιουλίου και μία ημέρα μετά θα σημάνει η έναρξη της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας:

Ο Α.Ο. Παλαιόχωρας ανακοινώνει ότι συμπλήρωσε το ρόστερ της ομάδας με αξιόλογους ποδοσφαιριστές όπως, ο τερματοφύλακας Πονηρός Γεώργιος ετών 29, με μεγάλη εμπειρία σε αγώνες Β Εθνικής, καθώς και οι αμυντικοί Κουμπαρούλης Θεόδωρος, 30 ετών και Τσορμπατζίδης Σταύρος, 26 ετών. Στα χαφ έκλεισε η συμφωνία με τον Κορνελάτο Ανδρέα, 26 ετών. Τέλος, 31 του μήνα θα βρίσκεται στα Χανιά για να δοκιμαστεί από τον προπονητή, ο αμυντικός Ζουμπούλης Ιωάννης, 21 ετών, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Ολλανδική tac90. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ανάρτηση στην σελίδα του A.O Παλαιόχωρας με το ολοκληρωμένο ρόστερ της ομάδας.