Την πραγματοποίηση ακόμη τεσσάρων μεταγραφών γνωστοποίησε η Παλαιόχωρα, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι ολοκληρώθηκε το ρόστερ της για την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας Γιώργος Πονηρός (φωτ.), οι αμυντικοί Θοδωρής Κουμπαρούλης και Σταύρος Τσορμπατζίδης και ο μέσος Ανδρέας Κορνελάτος, όλοι τους παίκτες με σημαντικές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες , αποτελούν μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τα Χανιά στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα θα δοκιμαστεί ο νεαρός αμυντικός Γιάννης Ζουμπούλης, που ήταν στην Ολλναδία και στην TAC’90, έχοντας αναδειχθεί από τον Αγρ. Αστέρα.

Ο αγιασμός για τη νέα σεζόν θα τελεσθεί στις 30 Ιουλίου και μία ημέρα μετά θα σημάνει η έναρξη της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας:

Ο Α.Ο. Παλαιόχωρας ανακοινώνει ότι συμπλήρωσε το ρόστερ της ομάδας με αξιόλογους ποδοσφαιριστές όπως, ο τερματοφύλακας Πονηρός Γεώργιος ετών 29, με μεγάλη εμπειρία σε αγώνες Β Εθνικής, καθώς και οι αμυντικοί Κουμπαρούλης Θεόδωρος, 30 ετών και Τσορμπατζίδης Σταύρος, 26 ετών. Στα χαφ έκλεισε η συμφωνία με τον Κορνελάτο Ανδρέα, 26 ετών. Τέλος, 31 του μήνα θα βρίσκεται στα Χανιά για να δοκιμαστεί από τον προπονητή, ο αμυντικός Ζουμπούλης Ιωάννης, 21 ετών, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Ολλανδική tac90. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ανάρτηση στην σελίδα του A.O Παλαιόχωρας με το ολοκληρωμένο ρόστερ της ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook