Δημητριακά: Γνωστά, Ξεχασμένα και Χαμένα 29-30 Ιουλίου

Σας προσκαλούμε να  τιμήσετε με την παρουσία σας το 4ο Συμπόσιο Ελληνικής Γαστρονομίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο παλιό Δημοτικό Σχολείο του χωριού Καράνου Χανίων.

Διοργάνωση- Ίδρυση: Μαριάνα Καβρουλάκη

Με τη συνεργασία του Δήμου Πλατανιά

Υπό την αιγίδα της Ιστορικής, Λαογραφικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Κρήτης.

Ευχαριστούμε θερμά΄το Δήμο Πλατανιά για την άμεση και ουσιαστική υποστήριξη και συνεργασία, την Ι.Λ.Α.Ε.Κ., το Βοτανικό Πάρκο και Κήπους Κρήτης για το θεματικό δείπνο της Κυριακής και τη διάθεση του χώρου του για το αρχαιολογικό πείραμα παρασκευής ψωμιού και μπύρας, την Κρητική Ζυθοποιϊα, τους Μύλους Κρήτης, την Biolea, την Wine & Spirits (Βεργανελάκη – Κοτσιφάκη ΑΕΒΕ), τους φούρνους Δρανδάκη και Περράκη, τα τυροκομικά Βενετάκη, το Σούπερ Μάρκετ Μαρκουλάκη, τη ΜΑΧ. Αντιπροσωπείες – Διανομές για τα θαυμάσια προϊόντα τους και  την Εταιρεία Ανάπτυξης Λάκκων – Ομαλού για την προσφορά φιλοξενία στους σύνεδρους.

Ξεχωριστά ευχαριστούμε τις εθελόντριες και τους εθελοντές που θα φιλοξενήσουν, θα μαγειρέψουν, θα σερβίρουν, θα καθαρίσουν και θα αναλάβουν την γραμματειακή υποστήριξη του διήμερου συνεδρίου και φυσικά τους κατοίκους του χωριού για ‘ολη τη φροντίδα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook