Στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης ο ΟΦΗ με τον Κισσαμικό σε φιλικό παιχνίδι, με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που έχει περισσότερες προπονήσεις στα “πόδια” της και άλλους στόχους, να επικρατεί με 1-0.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ζιαμπάρης στο 35’ εκμεταλλευόμενος απόκρουση του Λαζαρίδη σε σουτ του Ι. Ποτουρίδη, σε φάση που διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ ο Κισσαμικός. Η χανιώτικη ομάδα “φώναξε” και για τη φάση του 23’ όπου ο Τασιούλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από απόκρουση του Στρέζου σε σουτ του Θ. Ποτουρίδη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαιτητής: Κουρλός
Βοηθοί: Μπύρος-Κολοκώτσιος

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (60’ Παναγιώτου), Σιώπης (46’ Μπολάκης), Ζιαμπάρης (46’ Κομεσίδης), Ι. Ποτουρίδης (76’ Νηστικάκης), Κοιλιάρας (46’ Μονιάκης), Νάστος (60’ Κοντογιάννης), Πουρτουλίδης (46′ Οικονόμου), Χαντί (60’ Κοντογιάννης), Ορτέγκα (76’ Πλευράκης), Μάρτος (46’ Λεάλ), Μάνος (46’ Όγκμποε).

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (73’ Μπλατσιώτης), Τόλι (46’ Φουάσης), Παντελάκης (46’ Ζιούλης), Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου (46’ Σερβιλάκης), Σελινιωτάκης (46’ Λεμονής), Γκίνη (46’ Μεγαρίτης), Τασιούλης (46’ Ξύδας), Αποστολίδης (46’ Χαλκιαδάκης, 89’ Λουβιτάκης), Βρεττός (76’ Καβαλιέ), Θ. Ποτουρίδης (82’ Μουντοκαλάκης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook