Σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Χανιώτης αλιέας δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από άλλους ψαράδες του νησιού – Τι ανέφεραν απο το Νοσοκομείο και το Λιμεναρχείο Νάξου

Στο Νοσοκομείο της Νάξου νοσηλεύεται Χανιώτης καπετάνιος αλιευτικού ο οποίος πήγε στο νησί την Κυριακή και σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης , δέχτηκε «φονικά» χτυπήματα από τρεις ντόπιους ψαράδες.

Όπως γράφει η σχετική ανάρτηση «Ένα νέο περιστατικό έγινε στο λιμάνι της Νάξου τρεις αλιείς ντόπιοι χτύπησαν έναν Χανιώτη ψαρά πίσω στο κεφάλι ύπουλα και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Νάξου …Θύμα καπετάνιος αλιευτικού σκάφους που προσάραξε στο λιμάνι τις Νάξου».

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με το Νοσοκομείο Νάξου, όπου μας ανέφεραν πως η νοσηλεία του Χανιώτη πάει καλά και ότι απο την αξονική διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι του.

Πάντως το Λιμεναρχείο Νάξου  – με το οποίο επικοινώνησε το Flashnews.gr νωρίς το πρωί – δεν επιβεβαίωσε  επισήμως το περιστατικό, καθώς, όπως μας είπαν, δεν υπάρχει κάποια καταγγελία ή μήνυση, κάτι που πιθανόν να γίνει εντός της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook