Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις αποκλειστικά για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές των Δήμων, λόγω των φυσικών καταστροφών από την κακοκαιρία

Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ύψους 350.000 ευρώ στους Δήμους Ηρακλείου, Νομού Ηρακλείου (ευρώ 200.000) και Γεωργίου Καραϊσκάκη, Νομού Άρτας (ευρώ 150.000), αποκλειστικά για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές των Δήμων, λόγω των φυσικών καταστροφών από την κακοκαιρία, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης.

«Οι προσπάθειες μας δε σταματούν. Συνεχώς διεκδικούμε και παλεύουμε για ένα καλύτερο Ηράκλειο, εντός και εκτός των Τειχών. Έτσι και με αυτά τα 200.000 που η Αντιδημαρχία Οικονομικών διεκδίκησε και πήρε από το Υπουργείο Εσωτερικών θα ενισχύσει την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου με ένα τσαπάκι και μία πλατφόρμα μεταφοράς ενώ θα δοθούν και για την κατασκευή ενός τοιχίου στην περιοχή των Βουτών. Θυμάστε εκείνο το παλιό σλόγκαν που έλεγε ότι «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα»; Να θυμάστε πάντα ότι «Ηράκλειο δεν είναι μόνο ότι κλείνουν τα Ενετικά Τείχη», επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός.