«Να δημοπρατηθεί το έργο: «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μεγάλης μείωσης των διαθέσιμων υδάτινων πόρων στο φράγμα Μπραμιανών», ζητά ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Με ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Υποδομών και Μεταφορών, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δημοπρατηθεί το έργο: «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» προκειμένου να εμπλουτιστεί το φράγμα Μπραμιανών και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μεγάλης μείωσης των διαθέσιμων υδάτινων πόρων.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

«Η μελέτη για την προσαγωγό διώρυγα από τους Μύθους που θα εμπλουτίσει το φράγμα Μπραμιανών Ιεράπετρας έχει ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με προηγούμενες απαντήσεις  σε ερωτήσεις μου, είχατε δεσμευτεί για τη χρηματοδότηση και δημοπράτηση του έργου μόλις ολοκληρωθούν οι μελέτες και

Ερωτάσθε κ.κ. Υπουργοί

Πότε θα δημοπρατηθεί το έργο: «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μεγάλης μείωσης των διαθέσιμων υδάτινων πόρων στο φράγμα Μπραμιανών;».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook