Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη νέα ακαδημία ποδόσφαιρου στο Ηράκλειο Κρήτης των Ευγένιου Γκέραρντ και Μανώλη Παπαδάκη η οποία λειτουργεί με πρότυπα μεγάλων ακαδημιών όσον αφορά στην εκπαίδευση και τη λειτουργία με έδρα το εντυπωσιακό Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Η ακαδημίας μας, για δεύτερη χρονιά συνεχίζει την προσπάθεια για ακόμα καλύτερο περιβάλουν διασκέδασης των παιδιών, έχοντας ως στόχο την σωστή ανάπτυξη τους μέσα από την διαδικασία της εκπαίδευσης του ποδοσφαίρου πάντα με σεβασμό και σωστή συμπεριφορά.

Τον χρόνο που πέρασε καταφέραμε την αναγνώριση των παιδιών και των γονιών και αποδείξαμε με πράξεις πως το ποδόσφαιρο μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παιδιών και να τα βοηθήσει να χαίρονται την κάθε στιγμή απολαμβάνοντας το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει η πίεση της νίκης. 

Υπεύθυνος είναι ο προπονητής με εξειδίκευση στην τεχνική Μανώλης Παπαδάκης ο οποίος έχει την καθοδήγηση από τον κύριο Ευγένιο Γκέραρντ, έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχει περάσει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον ΟΦΗ. Ο κύριος Παπαδάκης από το 2009 έως τον Ιούνιο του 2016 ήταν υπεύθυνος τεχνικής σε μία από τις  κορυφαίες ακαδημίες της Ελλάδας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επίσης νέοι προπονητές της ακαδημίας είναι οι κύριοι Ανδρέας Σκέντζος και Νίκος Ματθαίος.

Η ακαδημία μας με έδρα το Παγκρήτιο στάδιο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας και τα παιδιά να νοιώθουν ότι ανήκουν σε μία ακαδημία που σκοπό έχει καθαρά την ανάπτυξη τους ως άνθρωποι, αλλά και ως ποδοσφαιριστές. Τι καλύτερο για ένα παιδί να μαθαίνει ποδόσφαιρο σε φυσικό χόρτο, σε ασφαλείς εγκαταστάσεις και με προπονητές οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι στην βελτίωση πάντα με θετικό τρόπο προσέγγισης. 

Στόχος μας είναι η ατομική και ομαδική βελτίωση των παιδιών με έμφαση στην βελτίωση της τεχνικής και την εφαρμογή της μέσα από την ελευθερία της σκέψης των παιδιών και την λήψη αποφάσεων.

Ηλικίες 2003 - 2012

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές την λειτουργία και τον στόχο της ακαδημίας, καλέστε στο 6941571901 ή επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας στο Παγκρήτιο στάδιο στην θύρα 1

Facebook : Gerards – Papadakis Soccer Academy