Δημοτική υπάλληλος χαρακτήρισε ως εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο που έχει πινακίδες και ήταν σταθμευμένο νόμιμα 

Οδός Κισάμου, αριθμός 21 στα Χανιά. Ιδιοκτήτης αυτοκινήτου για λόγους που δεν αφορούν κανέναν εκτός από τον ίδιο, στάθμευσε για αρκετές ημέρες  το αυτοκίνητό του σε θέση στην οποία επιτρέπεται η στάθμευση.

Όπως καταγγέλει αναγνώστης του Flashnews.gr, εμφανίστηκε ξαφνικά μια υπάλληλος του Δήμου, η οποία πήγε και κόλλησε στο αυτοκίνητο που έχει πινακίδες κυκλοφορίας και είναι νόμιμα σταθμευμένο, ένα αυτοκόλλητο με το οποίο χαρακτηρίζεται ως εγκαταλειμμένο!!

Μάλιστα σε παρατήρηση πολίτη που ήταν παρών, πως το αυτοκίνητο δεν είναι εγκαταλειμμένο, σύμφωνα με την καταγγελία, εκείνη απάντησε ότι «δεν μπορεί ο καθένας να παρκάρει όπου θέλει για πολλές ημέρες» !!!

Ελπίζουμε να πρόκειται για αυθαιρεσία της υπαλλήλου και όχι για νέα «ήθη» της δημοτικής αρχής που θα κρίνει εαν ένα όχημα είναι “εγκατελειμμένο” ανάλογα με την σκόνη που έχει πάνω του….

Και βέβαια χωρίς να συνυπολογισθεί πως στις ημέρες που ζούμε υπάρχουν και άνθρωποι που για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έχουν χρήματα για καύσιμα προκειμένου να κινήσουν τα οχήματά τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook