Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η  Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι, έπειτα από την πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

“Οι Φίλοι του Κ.Υ. αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους εκείνους τους φορείς οι οποίοι στήριξαν ενεργά την παρούσα πρωτοβουλία, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και πολύ περισσότερο τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι δείχνοντας την ευαισθησία τους και το συναίσθημα ανθρωπιάς, ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.

Η μεγάλη αυτή συμμετοχή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν αρκετές φιάλες αίματος, μας δίνει τη δύναμη όχι μόνο να ισχυροποιήσουμε την εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας αλλά και να στηρίξουμε και άλλες εθελοντικές δράσεις στην πόλη μας. 

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό Κο Καραγιαννακίδη Ευστράτιο για την ευγενική προσφορά του, να παραδώσει στο σύλλογο, για χρήση στο Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου, ένα υπερσύχρονο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την προσφορά σας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook