Ένας 30χρονος Σύρος συνελήφθη για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και  πλαστογραφία πιστοποιητικών  στον Κρατικό Αερολιμένα  Ηρακλείου - Χειροπέδες και σε 23χρονη  για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκη », από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα  Ηρακλείου, δύο (2) αλλοδαποί  και συγκεκριμένα 30χρονος  και 23χρονη υπήκοοι Συρίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, την Δευτέρα (25.09.2017), το πρωί , από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθη ο 30χρονος διότι προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, συνοδεύοντας την 23χρονη, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο της από την χώρα, προκειμένου  να αναχωρήσουν για Ολλανδία, επιδεικνύοντας πλαστά  ταξιδιωτικά  έγγραφα  Αρχών  Ολλανδίας.

Τα πλαστά έγγραφα  κατασχέθηκαν, ενώ  οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.