Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων στο σύνολο των ΚΑΠΗ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, που εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου.

Όπως γνωστοποίησε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Μανούσος Φοβάκης, η κεντρική εκδήλωση, με τίτλο “Παράθυρο με θέα στις δράσεις των ΚΑΠΗ και των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας – Κ.Δ.ΑΠ.” θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18.30, στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δράσεις των ΚΑΠΗ και Κ.Π.Δ., ενώ θα βραβευτούν και οι εθελοντές των δομών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η χορωδία 100 Σουηδών “song for all”, οι χορωδίες των ΚΑΠΗ και των ΚΠΔ και ομάδες χορού των ΚΑΠΗ.

Οι εκδηλώσεις, που θα διοργανωθούν στα ΚΑΠΗ, έχουν ως εξής:

Α΄- Δ΄ ΚΑΠΗ:
Εορταστική εκδήλωση σήμερα, Πέμπτη 28/9/2017, στις 19.00, στο χώρο των ΚΑΠΗ, με τη συμμετοχή της Χορωδίας των ΚΑΠΗ και της θεατρικής ομάδας του Γ΄ ΚΑΠΗ, που θα παρουσιάσει το έργο “Το προξενιό”.

Β΄ ΚΑΠΗ:
Εορταστική εκδήλωση τη Δευτέρα 9/10/2017 στις 19.00, στο χώρο του ΚΑΠΗ με τη συμμετοχή της Χορωδίας των ΚΑΠΗ και της θεατρικής ομάδας του Β΄ ΚΑΠΗ, που θα παρουσιάσει το έργο “Το ρεμπέτικο”.

Ε΄ ΚΑΠΗ:
Χοροεσπερίδα την Πέμπτη12/10/2017, στις 18.00, στο χώρο του ΚΑΠΗ με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και ομιλία για την Τρίτη Ηλικία.

ΚΑΠΗ Σούδας:
Εορταστική βραδιά την Πέμπτη 19/10/2017 στις 19.00, στο χώρο του ΚΑΠΗ με μουσικό πρόγραμμα από τον κ. Μάκη Γεωργογιαννάκη και παρουσίαση του θεατρικού “Το Προξενιό”.

Γ΄ ΚΑΠΗ Παχιανών.
Παρουσίαση του Θεατρικού “Το προξενιό” στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων στις 5 Οκτωβρίου, στις 10.00

Εκδηλώσεις για την Τρίτη Ηλικία έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία ήδη στο ΚΑΠΗ Βαμβακοπούλου και στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου. 

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας (ΚΠΔ) και Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ):