“Για μας όμως η κοροϊδία φτάνει ως εδώ! – Αξίζουμε αυτής της αντιμετώπισης κε Δήμαρχε; “

Παράπονα για την κακή κατάσταση “αιθουσών-κοντέινερ” κάνει ο Κωστας Τραχανατζης, Προεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Κυδωνίας.

Όπως αναφέρει ο κ.Τραχανατζής ο Δήμος δεν έχει υλοποιήσει τη δέσμευσή του για αλλαγή των σαπισμένων και με υγρασία ακατάλληλων πλέον κοντέινερ ενώ “απειλεί” για δυναμικές κινητοποιήσεις αν ο Δήμος δεν υλοποιήσει την δέσμευση του.  

“Αγαπητοί κύριοι, βλέπουμε δυστυχώς μετά λύπης μας ότι η νέα σχολική χρονιά εχει ξεκι-νησει και τα δικά μας παιδιά στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Κυδωνίας φαίνεται πως είναι… ενός κατώτερου Θεού! Ακόμη περιμένουμε από τον Δήμο να υλοποιήσει τη δέσμευ-σή του για αλλαγή των σαπιμένων και με υγρασία ακατάλληλων πλέον κοντέινερ που χρησιμοποιούνται για να κάνουν μάθημα τα παιδιά μας. Δυστυχώς… απολύτως τίποτα! Μόνο ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’ θμιας Εκπαίδευσης, κ. Νίκος Βλαζάκης, έχει σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθειά μας, αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Την ίδια στιγμή, βλέπουμε σε άλλα σχολεία των Χανίων να γίνονται εργασίες καλλωπισμού, βαψίματα, να φτιάχνονται τουαλέτες, κ.α., που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για το λόγο που μας αντιμετωπίζουν ορισμένοι με αυτό τον τρόπο. Για μας όμως η κοροϊδία φτάνει ως εδώ! Για μας ευθύνες υπάρχουν και πρέπει να αποδοθούν για τον εμπαιγμό στα παιδιά μας τόσα χρόνια. Αξίζουμε αυτής της αντιμετώπισης κε Δήμαρχε; Δεν έχετε δει ο ίδιος την κατάσταση στο σχολείο μας; Οι ειδικοί συνεργάτες σας δεν γνωρίζουν το πρόβλημα που υπάρχει; Σαφώς τα ξέρετε, αλλά δεν κάνετε τίποτα! Και λυπούμαστε που θα προβούμε στη διαπίστωση ότι έργα γίνονται μόνο για τα σχολεία στο κέντρο της πόλης! Γιατί άραγε; Για το θεαθήναι; Ως εδώ και μη παρέκει όμως! Ή θα λύσετε το πρόβλημα στέγασης στο σχολείο μας ή θα προχωρήσουμε σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις και το λόγο ίσως να έχει και η Δικαιοσύνη για ορισμένους που αθετούν το λόγο τους απέναντι στους κατοίκους της περιοχής μας και εκθέτουν κι εσάς κε Δήμαρχε! Μετά τιμής….”

Κωστας Τραχανατζης Προεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Να θυμίσουμε ότι σήμερα παράπονα είχαμε και από άλλο δημοτικό σχολείο στα Χανιά, στο οποίο αίθουσα προκάτ έμπαζε νερά!

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, όπως δημοσιοποίησε το Flashnews.gr, οι στέγες των πλαστικών προκατ στο Δημοτικό Σχολείο του Παζινού, έμπαζαν από πολλά σημεία, με τα νερά να στάζουν ακόμη και πάνω στα φωτιστικά και τις ηλεκτρικές καλωδιώσεις με τους γονείς να είναι εξοργισμένοι με τον Δήμο για την κατάσταση που επικρατεί. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook