Οι “εφιαλτικές” στιγμές που έζησε ο Μάικλ Ο’ Λίρι

Περισσότερες από 100 χιλιάδες κοινοποιήσεις έχει μια ιστορία που κάνει το γύρο των social media .

Πρόκειται για προϊόν φαντασίας, και “στοχοποιεί” τον Μάικλ Ο’ Λίρι διευθύνοντα σύμβουλο της Ryanair.

Πως “έχει” η ιστορία

Ο Μάικλ Ο’ Λίρι επρόκειτο να διαμείνει σε ένα ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ αλλα μάλλον θα μετάνιωσε πολύ που επισκέφτηκε το μπαρ του ξενοδοχείου καθώς έζησε “εφιαλτικές” στιγμές.

Ο ίδιος παρήγγειλε ένα ποτό με τον μπάρμαν να του απαντά ότι κοστίζει μόλις μια λίρα. Ο Μάικλ εξεπλάγην ευχάριστα από την τιμή του ποτού, δεδομένου ότι ήταν πολύ φτηνό.  

Ο μπάρμαν δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι “σερβίρουμε τσάμπα ποτά κάθε Τετάρτη από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα.Έχουμε την φτηνότερη μπύρα της Αγγλίας.”

 Ο’ Λίρι: Αξιοσημείωτη αξία στην προσφορά σας’

Μπάρμαν: Βλέπω δεν έχετε ποτήρι, πιθανότητα χρειάζεστε ένα. Κοστίζει τρεις λίρες.

Ο CEO της Ryanair δυσαρεστήθηκε αλλά πλήρωσε. Πήρε λοιπόν το ποτό του και πήγε να καθίσει σε κάποιο τραπέζι.

Μπάρμαν: Βλέπω θέλετε να καθίσετε. Αυτό θα κοστίσει ακόμα δυο λίρες, αν είχατε κλείσει θέση θα ήταν μόνο μια λίρα. Και επίσης κύριε είστε λίγο παχουλός για την συγκεκριμένη θέση, θα σας παρακαλούσα αν γίνεται να καθίσετε σε αυτό κάθισμα

Ο CEO υπάκουσε πρόθυμα, ωστόσο το κάθισμα ήταν πολύ μικρό και δεν βολευόταν με αποτέλεσμα να παραπονεθει “Κανείς δεν θα μπορούσε να χωρέσει εδώ”.

Μπάρμαν: Λυπάμαι αλλά αν δεν χωράτε τότε πρέπει να πληρώσετε ακόμα 4 λίρες για ένα άλλο κάθισμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος αναστατώθηκε αλλά πλήρωσε και πάλι ,ωστόσο ο μπάρμαν δεν σταμάτησε εκεί.

“Α μάλιστα, βλέπω πως φέρατε και το λάπτοπ σας. Αφού λοιπόν δεν είχατε επίσης κλείσει θέση για το λάπτοπ, θα πρέπει να πληρώσετε ακόμα τρεις λίρες.”

Ο CEO τα πήρε στο κρανίο και χτυπώντας το χέρι του στο μπάρ φώναξε ότι αυτό είναι γελοίο και πως θέλει να μιλήσει με τον υπέυθυνο.

Μπάρμαν: Μάλιστα, περνάτε στην αντεπίθεση αυτό θα κοστίσει ακόμα δυο λίρες.

Ο Μάικλ Ο’ Λίρι σε αυτό το σημείο, ρώτησε τον μπάρμαν “Ξέρεις ποιος είμαι εγω;” με τον δεύτερο να απαντά πως “Φυσικά και γνωρίζω”.

“Ανέχτηκα αρκετά από εσάς, τι ξενοδοχείο είναι αυτό; Πώς συμπεριφέρεστε έτσι;Θέλω να μιλήσω με τον υπεύθυνο.”

Ο μπάρμαν παρείχε την διεύθυνση του mail, αναφέροντας ότι μπορεί να επικοινωνήσει και τηλεφωνικώς από τις 09:00 έως τις 09:01 κάθε πρωί, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, με την χρέωση να είναι μόνο μια λίρα ανα δευτερόλεπτο.

Ο CEO έφυγε λέγοντας ότι ποτέ ξανά δεν θα επισκεφτεί το εν λόγω ξενοδοχείο με τον μπάρμαν να τόνίζει “Να θυμάστε ότι είμαστε το μοναδικό ξενοδοχείο της Αγγλίας που προσφέρει ποτά με μια λίρα”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook