Στο εργοστάσιό του ο Κρητικός επιχειρηματίας – Ποιούς ευχαρίστησε και ποιά ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε κατά την εξάμηνη ομηρία του

Tελευταία ενημέρωση: 11:50

Με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του βγήκε πριν από λίγα λεπτά, από το σπίτι του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, άνοιξε το παράθυρο και χαιρέτησε του δημισιογράφους.

“Γειά σας παιδιά”, είπε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης και το αυτοκίνητο ξεκίνησε και πάλι, όμως αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να καταλάβουν όλοι πως ο επιχειρηματίας αισθάνεται και πάλι ασφαλής και ευτυχισμένος κοντά στην οικογένειά του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Λεμπιδάκης βρισκόταν στο εργοστάσιό του στη βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου, πνιγμένος στις αγκαλιές των εργαζομένων.

Μάλιστα ο ίδιος μίλησε και πάλι στους δημοσιογράφους και ευχαρίστησε δημόσια πλέον την ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωσή του.

“Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι απόλυτα υγιής, ψυχικά και σωματικά. Σήμερα το πρωί το πρώτο που ήθελα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου. Για εμένα που ξέρω εκ των έσω είναι ένα θαύμα αυτό που πετύχα. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ”.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πως ήταν για τον ίδιο οι έξι μήνες ομηρίας, ο κ. Λεμπιδάκης απάντησε: “Ηταν βασανιστικοί, κυρίως για το μυαλό…”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook