Την επίσημη αναγνώριση για την υποστήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας λαμβάνει για τρίτη φορά το ξενοδοχείο Nana Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου με την πιστοποίηση “We do local". 

Το ξενοδοχείο, πέρασε για τρίτη χρονιά τον έλεγχο από τον επίσημο Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert και αξιολογήθηκε θετικά, πληρώντας όλα τα κριτήρια και τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Συγκεντρώνοντας 855/1.000 βαθμούς, το Nana Beach έλαβε την πιστοποίηση για τις ενέργειές του που αφορούν στην ανάδειξη της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας σε κάθε επίπεδο. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο μέσα από τον τρόπο λειτουργίας του στηρίζει την τοπική παραγωγή και το εγχώριο εργατικό δυναμικό, αναδεικνύει την μοναδικότητά του τόπου μέσα από την ενίσχυση της Κρητικής γαστρονομίας, ενθαρρύνει πρακτικές που σχετίζονται με την προβολή και διάδοση των τοπικών ηθών και εθίμων, με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη του τόπου. Με αυτόν τον τρόπο, θέλει να προσφέρει στον επισκέπτη του μια αυθεντική εμπειρία διαμονής και φιλοξενίας, φέρνοντάς τον πιο κοντά στις τοπικές παραδόσεις και στον ελληνικό τρόπο ζωής και παράλληλα να διαφυλάξει παραδοσιακές και περιβαλλοντολογικές αξίες.

Η πιστοποίηση “We do local” προστίθεται σε μια σειρά από διαπιστεύσεις που λαμβάνει το ξενοδοχείο Nana Beach κάθε χρόνο για τις δράσεις του σχετικά με την ενίσχυση της τοπικής παράδοσης καθώς και της βιώσιμης ανάπτυξης με γνώμονα την εξύψωση της εμπειρίας του επισκέπτη και της τοπικής οικονομίας.