Ημερίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 (9:30 π.μ)  στο κοινοτικό κατάστημα της Ελούντας.

Το νησί της Σπιναλόγκας – ένας τόπος μαρτυρίου και ιστορικής μνήμης –  που ενέπνευσε συγγραφείς, ποιητές, παραγωγούς ταινιών αλλά και ανθρώπους της τέχνης  εξακολουθεί να δίνει το έναυσμα σε δεκάδες νέους επιστήμονες – που έχοντας στην “φαρέτρα τους” τη γνώση και την επιστημονική τους κατάρτιση – εστιάζουν το ενδιαφέρον τους, σ΄ένα τόπο που πρέπει όπως ο χρόνος φανερώνει, να έχει παρόν και μέλλον στην  επιστημονική τους έρευνα.

Σπιναλόγκα :” πηγή έμπνευσης για νέους επιστήμονες και δημιουργούς”, το θέμα  της ημερίδας που διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 (9:30 π.μ)  στο κοινοτικό κατάστημα της Ελούντας.

Διακεκριμένοι ομιλητές ( αρχιτέκτονες – μηχανικοί-συγγραφείς- ερευνητές) καθώς και νέοι επιστήμονες, θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους, σε μια εκδήλωση, όπου “δεκάδες σελίδες από το ημερολόγιο του χρόνου”, αναμένεται  να ξεδιπλωθούν.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook