Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του, διήμερη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει ανάβαση στα κεντρικά Λευκά Όρη, στην επαρχία Κυδωνίας, στην διαδρομή Κάμποι Κεραμειών – Βόλικας – κορυφή Κριαρικού, υψ. 1.800 μέτρα – σπηλαιοβάραθρο Μηλέ, το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου 2017.

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το ορεινό χωριό Κάμποι στα Κεραμειά Κυδωνίας, από όπου θα ξεκινήσει η ανάβαση για το καταφύγιο του Συλλόγου στην τοποθεσία Βόλικας, που θα γίνει η διανυκτέρευση. Η συμμετοχή στην εξόρμηση αυτή θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δουν υπέροχες εικόνες προς τις γύρω ψηλές κορυφές και προς όλη την βόρεια ακτογραμμή του νομού μας.

Στην εξόρμηση μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη μας έχουν καλή φυσική κατάσταση και έχουν συμμετάσχει σε δύσκολες ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους ατομικά εφόδια διαβίωσης (νερό, φαγητό, ζεστά ρούχα, υπνόσακο κ.λπ.). 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 12:00 μ.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 20/10. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Αντώνιος Κάτσικας και Σοφία Τσάπμαν.