Ο Γιώργος Αλεξίου αν και ο κορυφαίος του ΑΟΚ Χανιά στο ματς της πρεμιέρας με τον Άρη Νίκαιας υπέπεσε στο μοιραίο λάθος στο τέλος, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μην μπορεί να εκδηλώσει επίθεση.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΚ ανέλαβε την ευθύνη, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του είναι ικανή για κάθε αποτέλεσμα, αρκεί όλοι οι αθλητές να είναι υγιείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το Flashnews έχουν ως εξής:

Για την ήττα από τον Άρη Νίκαιας: Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη μέσα στην έδρα μας και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο αλλά να ευχαριστηθούμε κι εμείς το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το ευχαριστηθήκαμε μέχρι ένα σημείο. Για το τι έγινε δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να το κρίνουμε, έχουμε το τεχνικό τιμ που γνωρίζει καλύτερα από εμάς. Θέλουμε να κάνουμε μία επιτυχία μέσα στην Αταλάντη και θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Το μόνο που πρέπει να έχουμε είναι υγεία όλοι μεταξύ μας και στο μυαλό μας και στο κορμί μας και να πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται.

Για το γεγονός ότι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΑΟΚ αλλά υπέπεσε στο μοιραίο λάθος: Σίγουρα το έχω επεξεργαστεί στο μυαλό μου, αλλά το μπάσκετ είναι παιχνίδι λαθών, οπότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλός και κακός παίκτης, όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο. Κάποια στιγμή ίσως να είμαι εγώ καλός, ίσως να είναι κάποιος άλλος, δεν έχει καμιά σημασία, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Η τελευταία φάση ήταν κάπως ιδιαίτερη, δεν καταφέραμε να κάνουμε επίθεση, παίρνω την ευθύνη πάνω μου, φταίω εγώ γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα είμαστε ομάδα και θεωρώ ότι όλοι μαζί κερδίζουμε κι όλοι μαζί χάνουμε.

Για τα αμφίρροπα ματς της πρεμιέρας: Η κατηγορία είναι πολύ δυνατή, έχουν κατέβει παίκτες από μεγάλες κατηγορίες στη Γ’ Εθνική, όπως και στη Β’. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα δεν είναι δύο ταχυτήτων, όπως ήταν πρόπερσι, αλλά όλες οι ομάδες θα παλεύουν για το καλύτερο δυνατό. Ο Άρης Νίκαιας ήρθε μέσα στην έδρα μας και μας κέρδισε, εμείς δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Όπου και να πάμε μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να έχουμε υγεία στο μυαλό μας και το κορμί μας και δουλειά, δουλειά, δουλειά! Τίποτα άλλο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook