Η εμφάνισή του δεν αφήνει καμία γυναίκα ασυγκίνητη. Φέτος ως άλλος σέξι ιππότης πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών του στη Ρόδο και μίλησε στο περιοδικό HELLO! για τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια αλλά και για το όνειρο του να γίνει πατέρας.

\"\"

\”Είναι καλό να βρίσκεσαι σε μία μόνιμη σχέση, αλλά τελικά καλύτερο να είσαι ελεύθερος\” λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας που το αυτό το διάστημα απολαμβάνει την εργένικη ζωή αν και δεν διστάζει να απαντήσει στην ερώτηση αν ονειρεύεται τη στιγμή που θα κάνει τη δική του οικογένεια. \”Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα αποκτήσω ένα παιδάκι. Και δεν είναι απαραίτητο να παντρευτώ για να συμβεί αυτό. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ του θεσμού του γάμου\”.

\"\"

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δηλώνει ότι \”δεν νιώθει υποχρεωμένος να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην υποκριτική ή το modelling\” το οποίο αν και προσπαθεί πολλές φορές να εγκαταλείψει δεν τα έχει καταφέρει μέχρι αυτή τη στιγμή. Όσο για το μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια. \”Νιώθω ότι μετά το \”Μίλα μου βρώμικα\” και ειδικά σε αυτήν την περίοδο – είναι αδύνατον να γίνει ένα εξίσου καλό σίριαλ. Οι προτάσεις που είχα δεν με εξέφραζαν, και αποφάσισα να αρνηθώ\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook