Οι εικόνες από τα δύο αυτοκίνητα, αμέσως μετά το τροχαίο "κόβουν την ανάσα" - Απορίας άξιον πώς δεν τραυματίστηκε κανείς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής σε κεντρικό δρόμο του Ρεθύμνου, αφήνοντας εμπλεκόμενους και περαστικούς με το "στόμα ανοιχτό", καθώς παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, που αποδεικνύεται από την εικόνα των δύο οχημάτων, αμέσως μετά το ατύχημα, κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε.

Το ατύχημα έγινε στην οδό Ηγουμένου Γαβριήλ, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ενα αγροτικό αυτοκίνητο φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα ΙΧ που ακολουθούσε, να "καρφωθεί" πίσω στο αγροτικό και τμήμα αυτού να μπει απο κάτω από το προπορευόμενο όχημα.

Οι φωτογραφίες του Flashnews.gr είναι αποκαλυπτικές. Στο σημείο του ατυχήματος, όπως αναμενονταν, επικράτησε αναστάτωση ενώ μέχρι την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων, η κυκλοφορία διεξάγονταν με δυσκολία. Τα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν εκτεταμένες υλικές ζημιές, με σοβαρότερες εκείνες που προκλήθηκαν στο ΙΧ.