Απογοήτευση επικρατούσε στις τάξεις του Εργοτέλη μετά το τέλος του αγώνα για το γεγονός ότι η ομάδα παρότι καλύτερη από τον αντίπαλό της, όπως και κόντρα στην Καλλιθέα, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Από την άλλη ικανοποίηση υπήρχε στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό για το γεγονός ότι με παίκτη λιγότερο η ομάδα στάθηκε “όρθια” παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

Γιώργος Πετράκης (προπονητής ΑΟΧ/Κισσαμικού): «Όπως είχα πει και πριν από το παιχνίδι ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες της Κρήτης σίγουρα έχει ιδιαιτερότητες. Η δεύτερη ιδιαιτερότητα ήταν ότι με τον συγκεκριμένο αντίπαλο είχαμε αγωνιστεί ξανά σε φιλικό αγώνα, το οποίο αυτό μπορεί να επηρεάσει είτε τη μία ομάδα, είτε την άλλη, είτε στο διάβασμα του παιχνιδιού, είτε όσον αφορά τη νοοτροπία, την ψυχολογία και οτιδήποτε άλλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο παρότι προσπαθήσαμε είχαμε κάποια κενά κατά κύριο λόγο με βάση αυτό που είχαμε δουλέψει στην ασφάλεια της μπάλας στη θετική μετάβαση. Εκεί πραγματικά ο Εργοτέλης μας πίεσε καλά και δεν καταφέραμε να βγάλουμε την μπάλα από την πίεση ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε βέβαια κάποιες προϋποθέσεις, τις οποίες δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρία. Από την άλλη μας απείλησε ο Εργοτέλης, χωρίς να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες κι έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με το γκολ που δεχθήκαμε προς το τέλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι μείναμε με παίκτη λιγότερο οι παίκτες μου έκαναν μία σημαντική προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Με βάση τις συνθήκες του παιχνιδιού ο βαθμός μας ικανοποιεί και πλέον κοιτάζουμε τη συνέχεια για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό».

Αλέξης Σελινιωτάκης (αρχηγός ΑΟΧ/Κισσαμικού): «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μας ότι ήταν ένα ματς με μία μεγάλη ιδιαιτερότητα, ανάμεσα σε δύο ομάδες από την Κρήτη. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα και εμείς δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη μέρα που θα μπορούσαμε να βρεθούμε, αλλά παρ’ όλα αυτά δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις. Ο Εργοτέλης στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την ισορροπία του παιχνιδιού, χωρίς να κάνουμε πολλές ευκαιρίες κι εμείς, είχαμε κάποιες προϋποθέσεις. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη θέληση και πάθος, καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Είχαμε και το αριθμητικό μειονέκτημα οπότε μείναμε λίγο πιο πίσω, κλείσαμε τους χώρους, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, εκτός από μία φάση στο τέλος. Εμείς θα δουλέψουμε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορέσουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι ό,τι καλύτερο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Εργοτέλη».

Αντώνης Ανδρουλάκης (γυμναστής Εργοτέλη): «Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα που νιώθουμε. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς και ενώ είχαμε πολύ καλή απόδοση δεν πήραμε το παιχνίδι. Ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι στον αγώνα και πιστεύω ότι με τέτοιες εμφανίσεις σε βάθος χρόνου θα έχουμε καλύτερη συνέχεια και θα πάρουμε τις νίκες και τους βαθμούς που όλοι θέλουμε. Η προσπάθεια που κάνουμε φαίνεται και από το χειροκρότημα και την αναγνώριση του κόσμου. Παίζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο και επιθετικά και αμυντικά, δημιουργούμε ευκαιρίες που είναι το ζητούμενο, αλλά η τελική προσπάθεια δεν μετουσιώνεται σε γκολ. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ευκαιρίες και το κάνουμε με συγκεκριμένο τρόπο, τώρα το γκολ είναι μεγάλη συζήτηση»

Για το γκολ που δέχθηκε ο Εργοτέλης: «Έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και στα δυο παιχνίδια (Καλλιθέα και ΑΟΧ/Κισσαμικός) γιατί οι αντίπαλοί μας δεν μας έκαναν φάσεις. Σήμερα με μια πολύ καλή ομάδα είχαμε μόνο δυο φάσεις από τον αντίπαλο. Μας προβληματίζει ότι δεν εκμεταλλευόμαστε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Όταν όμως η ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο κάνει άμυνα και καθυστερήσεις δεν είναι εύκολο να βάλεις γκολ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, θέλουμε όμως ακόμα χρόνο να τελειοποιηθούμε και σε αυτό».

Βασίλης Βογιατζής (ποδοσφαιριστής Εργοτέλη): «Συγχαρητήρια και ευχές στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό. Ήμασταν πολύ καλύτεροι για ακόμα μια φορά, παίξαμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας και είχαμε μια φάση που έτυχε να δεχθούμε γκολ. Το ποδόσφαιρο που παίζουμε δεν παίζεται στην κατηγορία. Δουλεύουμε πολύ και τα αποτελέσματα θα έρθουν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν. Με τον τρόπο που δουλεύουμε θα έρθουν οι νίκες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook