Ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός αφήνει πίσω του το ματς με τον Αχαρναϊκό και στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Η προετοιμασία για το ματς στην Πάτρα θα ξεκινήσει με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης. Μικροπρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε από το ματς με τον Αχαρναϊκό ο Παντελάκης.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού για την προπόνηση της Δευτέρας αναφέρει τα εξής:

Προπόνηση διάρκειας 80′ με τη συμμετοχή 13 ποδοσφαιριστών και δύο τερματοφυλάκων περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για την ομάδα μας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όσοι παίκτες δεν είχαν συμμετοχή στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό και όσοι μπήκαν ως αλλαγή. Τα περιεχόμενα της προπόνησης αφορούσαν αγωνιστικό παιχνίδι ειδικής αντοχής και υποομαδικής τακτικής και ασκήσεις χωρίς μπάλα με στόχο τη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας. Οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία με ελαφρύ τρέξιμο και παθητική αποκατάσταση.

Ελαφρά τραυματίας από τη σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού είναι ο Παντελάκης, ενώ απουσίαζαν ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Σάλιακας και ο Γαβαλάς που παραμένει κλινήρης.

Την Τρίτη υπάρχει ρεπό για όλους και η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (15/11).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook