Η χριστουγεννιάτικη περίοδος άνοιξε στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα χαμόγελα των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Τα μικρά παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ άνοιξαν την εορταστική περίοδο για την Τράπεζα Χανίων με τον πιο όμορφο τρόπο, το χαμόγελό τους και τη δική τους πινελιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του τραπεζικού καταστήματος.

Στα μικρά παιδιά του τμήματος της προσχολικής αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, μοιράστηκαν στολίδια τα οποία τοποθέτησαν με χαρά πάνω στο έλατο. Στη συνέχεια περίμενε μια έκπληξη τα παιδάκια που με ενθουσιασμό υποδέχτηκσαν τον Άη Βασίλη ο οποίος ήρθε για χάρη τους νωρίτερα, προσφέροντάς τους δώρα.

 

Μανώλης Κορωνιωτάκης – Αναπληρωτής Διευθυντής Κεντρικού Καταστήματος Τράπεζας Χανίων

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του κοινωνικού προγράμματος της Τράπεζας Χανίων, αποφασίστηκε φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο του κεντρικού καταστήματος να στολιστεί με τη συμβολή των παιδιών της ΕΛΕΠΑΑΠ. Στόχος είναι αυτή η ενέργεια να γίνει θεσμός και έτσι κάθε χρόνο το δέντρο μας να στολίζεται με τη βοήθεια κάποιου φορέα της πόλης που φροντίζει παιδιά. Η τράπεζα και οι εργαζόμενοι είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για όλο αυτό και ευχαριστούμε τα παιδάκια που ήρθαν σήμερα εδώ και γέμισαν τον χώρο μας με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Μάγκυ Αρσενίδη Μανουσέλη – Υπεύθυνη παραρτήματος ΕΛΕΠΑΑΠ Χανίων

“Ήρθαμε εδώ με τα παιδάκια των τμημάτων της πρώιμης θεραπευτικής και εκπαιδευτικής παρέμβασης της ΕΛΕΠΑΑΠ Χανίων. Ήταν πολύ όμορφη η πρόταση που έγινε από την Τράπεζα, να ανοίξουμε εμείς πανηγυρικά την εορταστική περίοδο όπως πρέπει με χαμόγελα, χαρά και παιχνίδια. Χαιρόμαστε που τη δράση αυτή θέλει η τράπεζα να την καθιερώσει κάθε χρόνο και την ευχαριστούμε που για τη χορηγία της, το χρηματικό ποσό με το οποίο έχει αποφασίσει να στηρίξει το έργο της ΕΛΕΠΑΑΠ.”

Το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά φιλοξενεί 23 παιδάκια στο τμήμα της ειδικης προσχολικής αγωγής ενώ συνολικά εξυπηρετεί 160 παιδιά. 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook