Οι έρωτές τους, σενάρια για love stories, απασχόλησαν τον Τύπο κι έκαναν τους παπαράτσι να καραδοκούν προκειμένου να απαθανατίσουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια σε τρυφερά ενσταντανέ.

Εκείνα, όμως, θέλησαν ο γάμος τους, η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην κοινή τους πορεία, να μείνει μακριά από τα φώτα, μακριά από εκπομπές και περιοδικά, καταφέρνοντας να «μην πάρει κανείς είδηση» το πότε ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Αθηναΐς Νέγκα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Rodeo», αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός μήνες αργότερα, με μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Καλοκαίρι 2017. Ο,τι καταλαβαίνετε. Χωρίς καλεσμένους δεν το ξανασυζητώ και το διαψεύδω! Διακρίνεται χιπστεροσύζυγος» έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου, με χιλιάδες followers να σχολιάζουν το μήνυμά της.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος μπορεί να έχουν δει, πολλές φορές, τους εαυτούς τους σε εξώφυλλα περιοδικών, όμως μπόρεσαν να μη μάθει κανείς το μεγάλο τους μυστικό, το ότι παντρεύτηκαν.

Η «Ωραία Ελένη» και ο άντρας της ζωής της φρόντισαν να δημιουργήσουν το δικό τους πέπλο μυστηρίου για την τελετή που τους ένωσε με τα ιερά δεσμά, η οποία μάλιστα δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Οι πληροφορίες τούς θέλουν να έκαναν το μεγάλο βήμα στην Ανδρο, τον Μάρτιο του 2015, λίγο πριν κρατήσουν αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους, τη μικρή Μαρίνα, ενώ ακόμα και σήμερα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα καμία φωτογραφία από το γάμο. Η βέρα στο δεξί, βέβαια, της ξανθιάς παρουσιάστριας μαρτυρά το γεγονός, όσο και αν η ίδια δεν μιλά ανοιχτά.

Ο γάμος έγινε στην Ελλάδα. Δεν ήταν δύσκολο. Ηταν πολύ εύκολο να κρύψω το γάμο μου! Οταν θέλεις να κρατήσεις κάτι μόνο για σένα και τον άνθρωπό σου, τα καταφέρνεις. Αρκεί να το επιθυμείς αληθινά, όπως εμείς» δήλωσε σε συνέντευξή της η Ελενα Παπαρίζου, λίγο καιρό μετά το μυστικό της γάμο με τον Ανδρέα Καψάλη. Η τραγουδίστρια, καθώς σεβόταν το σύντροφό της και το ότι δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, προτίμησε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2015, μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε η ίδια, λακωνικά, με μία φωτογραφία στα social media, όπου έγραψε: «Εγώ και ο σύζυγός μου».

Στην περίπτωση της Εύας Αντωνοπούλου και του Παναγιώτη Αρκουμανέα ένα ταξίδι στην Αμερική ήταν αρκετό για να συμβεί το πιο όμορφο συμβάν στη ζωή τους. Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2013 στη Νέα Υόρκη, μακριά από όλους. Η όμορφη ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ και ο αγαπημένος της μπορεί να μη θέλησαν να μοιραστούν πολλές πληροφορίες σχετικά με το γάμο τους, φρόντισαν όμως να δώσουν μία μικρή γεύση στους followers τους με στιγμιότυπα από το Central Park. Η παρουσιάστρια, πάντως, λίγο καιρό αργότερα δήλωσε: «Δεν καλέσαμε κανέναν. Ημασταν οι δυο μας – ούτε τους γονείς μας. Το μόνο που ενδιέφερε τους γονείς μας, άλλωστε, ήταν να είμαστε εμείς ευτυχισμένοι. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Απλά ήρθε ένας κουμπάρος από το Σικάγο και κάποιοι ελάχιστοι φίλοι που έχουμε εκεί. Δεν ήταν ούτε οι καλύτεροί μας φίλοι! Είπαμε πως ή θα τους καλούσαμε όλους και θα γινόταν στην Ελλάδα ο γάμος ή θα γίνει για τους δυο μας σε ένα μεγάλο ταξίδι».

Ενας μεγάλος έρωτας που επισφραγίστηκε με μία ιδιαίτερη τελετή στην άλλη άκρη του κόσμου!

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη, πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά και με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο, παντρεύτηκαν στο Beverly Hills, την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014. Η φωτογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το ζευγάρι να λούζεται στο φως, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η πιο φωτεινή μέρα της ζωής μας… 26/6/2014». «Οι δικοί μου χάρηκαν και συγκινήθηκαν πολύ. Με κάποιον τρόπο, ήταν σαν να το περίμεναν. Ηταν μια επιλογή πολύ συνυφασμένη με την προσωπικότητά μου, τα συνηθίζω κάτι τέτοια», δήλωσε ο Αποστόλης Τότσικας σε συνέντευξή του, ενώ από τη μεριά της νύφης, η μόνη που το γνώριζε ήταν η στενή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία ήταν από νωρίς το απόγευμα σε επαφή και της έστελνε φωτογραφίες. «Η πιο υπέροχη και αστεία στιγμή ήταν όταν η Ρούλα έβαλε τον Αποστόλη να πάρει τηλέφωνο τη μαμά της για να της το ανακοινώσει. Η φωνή της πρέπει να ακούστηκε από τον Πειραιά σε όλη την Καλιφόρνια. Ηταν τόσο ευτυχισμένη!», έχει αναφέρει ο κουμπάρος τους Δημήτρης Γιαννέτος.

Το ίδιο καλοκαίρι, ένα ακόμα ερωτευμένο ζευγάρι, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, σε μία ονειρική τελετή. Με τη φράση «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Ναι, είναι αλήθεια ότι παντρεύτηκα», η παρουσιάστρια του «Shopping Star» επιβεβαίωνε το γεγονός, χωρίς να προχωρήσει σε λεπτομέρειες. Λίγες μέρες πριν από το γάμο, μάλιστα, το πρώην τοπ μόντελ και ο σύζυγός της γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο, ενώ, πλέον, τρία χρόνια μετά, η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί τόσο με τη μικρή Μπιάνκα όσο και με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Βίκυς.

 

Κανείς από τους δύο δεν θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το γάμο τους, με το ευτυχές γεγονός να γνωστοποιείται από τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο γάμο της Κατερίνας Λέχου και του Μάνου Στρατάκη και μάλιστα αναλαμβάνοντας χρέη κουμπάρου. Τον Ιούλιο του 2013 και μετά από πέντε χρόνια σχέσης, η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύντροφός της αποφάσισαν να επισημοποιήσουν το δεσμό τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μυστήριο έγινε κρυφά στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί της Κατερίνας. Αργότερα, παραχωρώντας συνέντευξη, αποκάλυψε για το νυφικό της: «Ηταν της Σήλιας Κριθαριώτη, ένα απλό μακραμέ. Το είχα ζητήσει για να πάω σε πάρτι. Αυτό είχα πει και η αλήθεια είναι πως δεν έμοιαζε καθόλου με νυφικό. Ημουν σε μια περίεργη φάση ψυχικά, ήθελα ησυχία, ήθελα να το ζήσω αυτό και μόνο. Να μην έχω και όλο το κομμάτι της προετοιμασίας».

To παράδειγμα των παραπάνω ακολούθησαν η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου. Τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν στις 20 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Κυριακή, στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη, ενώ η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο σπίτι τους, στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Κουμπάρα ήταν η Ηρώ Λούπη και καλεσμένοι ήταν λίγοι καλοί φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του ζευγαριού. Η Μαριάννα φορούσε ένα λευκό νυφικό που είχε σχεδιάσει ο Μάκης Τσέλιος, λευκό πέπλο στα μαλλιά και κρατούσε νυφική ανθοδέσμη με ροζ ορχιδέες, ενώ στα ίδια χρώματα ήταν και ο στολισμός της εκκλησίας.

Αν και εξωστρεφής και εκρηκτική, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ετσι, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει παντρευτεί με τον Φώτη Μπερνάντο κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο κρατώντας το νεογέννητο κοριτσάκι τους στα χέρια τους. «Είμαστε παντρεμένοι αλλά δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να μιλήσουμε για αυτό» ανέφερε, συμπληρώνοντας σε μετέπειτα συνέντευξή της: «Για τους άλλους ίσως να είναι γραφειοκρατικό, για εμάς ήταν κάτι πολύ όμορφο και ρομαντικό».

Τη λίστα με τους κρυφούς γάμους της σόουμπιζ ολοκληρώνει ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του Αρετή Θεοχαρίδη βρέθηκαν στην Κύπρο όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. «Το στήσαμε 30 μέρες πιο πριν, είπαμε να πάμε για μας, να το κάνουμε απλά. Αλλά μας χαλάσατε την έκπληξη» τόνισε ο Σάββας, μέρες αργότερα, καθώς αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στη μαμά του και να της πει ότι παντρεύεται όταν η είδηση βγήκε στα site.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook