Συνελήφθησαν, έξι άτομα, (5 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός) για  διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο, έξι άτομα και συγκεκριμένα πέντεημεδαποί ηλικίας από 33 έως και 57 ετών και 56χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, χθες (20.11.2017) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «καφενείο», ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει σε τέσσερις ημεδαπούς και στον αλλοδαπό (θαμώνες του καταστήματος), οι οποίοι και συνελήφθησαν, τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια).

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια, και το χρηματικό ποσό των 775 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.