Από μικρές είχε σπρώξει τις κόρες της στην παρανομία μια 39χρονη μητέρα στην Μυτιλήνη! Και οι πιτσιρίκες, μόλις 17 και 15 χρόνων, αποδείχθηκαν άξιες… μαθήτριες, αφού εδώ και ενάμισι μήνα είχαν «ρημάξει» τα σπίτια της πόλης κλέβοντας κυρίως μετρητά, χρυσαφικά και κοσμήματα!

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά 13… περιπτώσεις διαρρήξεων εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης όταν εντόπισαν τις τρεις γυναίκες της «οικογενειακής» συμμορίας.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, κοσμήματα από χρυσό και λευκόχρυσο κρυμμένα μέσα σε μια… κάλτσα τα οποία είχαν κλέψει από το διαμέρισμα ενός 35χρονου και μια τηλεκάρτα μαζί με ένα τραπουλόχαρτο που χρησιμοποιούσαν για να παραβιάζουν τις πόρτες των διαμερισμάτων!

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι μάνα και κόρες τρύπωναν σε πολυκατοικίες παριστάνοντας τους πλανόδιους μικροπωλητές και παραβίαζαν τις πόρτες διαμερισμάτων που διαπίστωναν ότι έλειπαν οι ένοικοι. Από την 1η Ιουλίου που ξεκίνησαν την δράση τους, είχαν διαρρήξει συνολικά 13 σπίτια και είχαν κλέψει κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 73.500 ευρώ και μετρητά ύψους 8.600 ευρώ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook