Μια ιδιαίτερη Murcielago βρίσκεται προς πώληση, με λίγα χιλιόμετρα στο οδόμετρο και τιμή αντίστοιχη με τη σημερινή Aventador, όμως υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται αυτό. 

Κατά κάποιο τρόπο, όλες οι Lamborghini είναι σπάνιες αφού δεν βλέπεις και κάθε μέρα μια στο δρόμο, όμως αναλογικά, η Murcielago ανήκει στα επιτυχημένα μοντέλα της μάρκας, χωρίς ιδιαίτερο συλλεκτικό ενδιαφέρον. Εξαιρούνται φυσικά οι ειδικές εκδόσεις της, όμως το αυτοκίνητο των φωτογραφιών δεν είναι κάποιο από αυτές. 

Είναι μια «απλή» Murcielago, όμως με χειροκίνητο σασμάν, είδος… υπό εξαφάνιση στα supercars και ελάχιστες κυκλοφόρησαν με αυτό, αφού οι περισσότεροι προτιμούσαν το αυτόματο κιβώτιο που επίσης ήταν διαθέσιμο. Το μηχανικό σασμάν ήταν ακόμη πιο σπάνιο στο facelift μοντέλο της Murcielago, όπως η εικονιζόμενη. 

Η LP640-4, όπως είναι ο κωδικός της, έχει ένα V12 μοτέρ 640 ίππων και είναι τετρακίνητη. Η συγκεκριμένη είναι μια από τις μόλις τέσσερις που κατασκευάστηκαν και πήγαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και η μοναδική σε γκρι. Έχει 22.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο και ο καινούργιος ιδιοκτήτης της θα την παραλάβει με ολοκαίνουργια ελαστικά Pirelli P Zero Corsa. 

Ο τελευταίος, θα πρέπει να καταβάλλει 316.000€ για να την αποκτήσει, όμως πρόκειται για μια αρκετά καλή επένδυση, αφού στο μέλλον η τιμή της σίγουρα θα εκτοξευθεί προς τα επάνω! Με αυτό το ποσό, αντί για μια Murcielago του 2008 μπορείς να αγοράσεις μια Aventador «κουτί», όμως η εγγυημένη άνοδος της τιμής, αλλάζει τα πράγματα. Δείτε την στις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook