Παρουσίαση στην Κρήτη του βιβλίου, «Τρώμε & Ομορφαίνουμε», από τον σεφ Ηλία Μαμαλάκη και τον Καθηγητή Βιοχημίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.

Στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά και στο Ηράκλειο  θα βρεθούν, ο συγγραφέας και σεφ Ηλίας Μαμαλάκης & ο Καθηγητής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας για να παρουσιάσουν το βιβλίο που συνέγγραψαν με τον τίλτο: «Τρώμε & ομορφαίνουμε».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι δημιουργοί του οι οποίοι μέσα από την επαγγελματική τους ιδιότητα, θα μας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία, τη θρεπτική αξία καθώς και τις ευεργετικές ιδιότητες των τροφίμων, καταρρίπτοντας μύθους για ιδιότητες τους και  θα μας πουν πώς τρώγοντας σωστά μπορούμε να είμαστε και υγιείς και όμορφοι.

Στα Χανιά η εκδήλωση παρουσίασης θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30 στο «Νεώριο Μόρο», ενώ στο Ηράκλειο η εκδήλωση παρουσίασης θα γίνει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου ώρα 17:30 στην αίθουσα της Παγκρήτειας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Ικάρου 5. 

Και οι δύο εκδηλώσεις διοργανώνονται, από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο και τον εκδοτικό οίκο, «Αρμός», και τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Την εκδήλωση στηρίζουν ευγενικά, το ξενοδοχείο Porto Veneziano, και ο Ιστιοπολοϊκός Όμιλος Χανίων.

Είσοδος ελεύθερη.