Συνελήφθη, 39χρονος για κλοπές στο Ηράκλειο – Δράστης ακόμα δύο αντίστοιχων κλοπών ο άνδρας

Συνελήφθη προχθές (09.12.2017) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 39χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, την 08.12.2017 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από 39χρονο ημεδαπό, πορτοφόλι το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα  και διάφορα αντικείμενα και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τις αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες, πραγματοποίησε συναλλαγές συνολικού χρηματικού ποσού άνω των 100 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 39χρονος προέβη στην τέλεση της εν λόγω κλοπής, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνελήφθη.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι ο 39χρονος την  13.09.2017 και την  21.11.2017 διέπραξε ακόμα δύο κλοπές, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, αφαιρώντας ηλεκτρονική συσκευή (tablet), προσωπικά έγγραφα  και τραπεζικές κάρτες. Στη συνέχεια κάνοντας χρήση των αφαιρεθέντων τραπεζικών καρτών,  πραγματοποίησε συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα του Ηρακλείου, συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 150 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook