Μια έκθεση αφιερωμένη στο Dakar 2018

Στο Παρίσι και συγκεκριμένα στον αριθμό 136 της διάσημης Avenue des Champs Elysees όσοι τυχεροί έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το εν λόγω σημείο θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το θρυλικό Peugeot 205 T16 και το νέο 3008DKR Maxi. Το τελευταίο είναι το πιο πρόσφατο αγωνιστικό από την Peugeot Sport, το οποίο θα συμμετάσχει στο Dakar 2018 που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 20 Ιανουαρίου.

Το νέο 3008DKR Maxi, ο διάδοχος του 3008DKR που κατέκτησε τις τρεις πρώτες θέσεις στο περσινό Ντακάρ, θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση, δίπλα στην περιοχή με τις οθόνες που θα αναπαράγονται βίντεο με στιγμιότυπα από την προετοιμασία και τον αγώνα. Βαρύτερο και ισχυρότερο το νέο αγωνιστικό θα διεκδικήσει ξανά την κορυφαία διάκριση σε ένα από τα δυσκολότερα και πιο απαιτητικά ράλι του κόσμου.

Επίσης, δίπλα στο 3008DKR Maxi, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το επικό 205 T16, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή το 1985 και το 1986, καθώς και το πρώτο μοντέλο της μάρκας που κατέκτησε ένα Ντακάρ το 1987 με οδηγό τον Ari Vatanen.

Σε ένα ειδικό κάθισμα με δυναμικά υποβραχιόνια και με την χρήση ενός headset εικονικής πραγματικότητας, οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν την αξεπέραστη ένταση που προσφέρει ένα ράλι Ντακάρ με τον Sébastien Loeb συνοδηγό.  Επιπλέον οι Stéphane Peterhansel, Carlos Sainz και Cyril Despres θα βρίσκονται στην διάθεση του κοινού για να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα μέσα από μία ανεπανάληπτη εικονική πραγματικότητα.

Πηγή: newsbeast.gr