Σε μια σεμνή , αλλά πανηγυρική τελετή , έγινε σήμερα Παρασκευή  29 Δεκεμβρίου 2017 η απονομη απο το Δήμο Αποκορωνου μέσω των κληροδοτημάτων του  ποσου των 20. 700 € σε μαθητές που αρίστευσαν.

Συγκεκριμένα μέσω του Κληροδότηματος «Παΐζη» βραβεύτηκαν 9 αριστούχοι απόφοιτοι του Λυκείου Βαμου  με το ποσό των 13.500 € ενώ μέσω του Κληροδοτήματος “Μανούσακα” βραβεύτηκαν 7 αριστούχοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Φρε με το ποσό των 7.200 € .

Ο Δήμαρχος Αποκορωνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανακης αφού συνεχάρει  γονείς και μαθητές ευχήθηκε στα παιδιά να κατακτούν μια – μια τις “κορυφές “της ζωής τους αρχής  γενομένης  της  σχολικής  πρωτιάς.

Παρών ήταν και ο Λυκειάρχης  Βαμου κ. Αμπελάς ο οποίος   φανερά συγκινημένος τόνισε ότι τα παιδιά “με το σπαθί τους “‘και τις πολύ υψηλές βαθμολογίες τους , πέτυχαν άνετα στις σχολές προτίμησης τους και απέδειξαν ότι κι ένα σχολείο της επαρχίας μπορεί ισάξια να ανταγωνιστεί σχολεία των μεγάλων αστικών κέντρων.

Αφού ανταλλάχθηκαν ευχές για τη νέα χρονια και για την πρόοδο των παιδιών γενικότερα,  ανανεώθηκε το ραντεβού γιά του χρόνου με πολλές πολλές πρωτιές απο τα Αποκορωνιωτακια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook