Όλοι σχεδόν οι κάτοικοι της Συνοικίας βγήκαν στους δρόμους για να καλωσορίσουν το τρενάκι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξάφνιασε ευχάριστα τους κατοίκους της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης, καθώς μια εξαιρετική ιδέα του Συλλόγου τέθηκε για πρώτη φορά σε εφαρμογή.

Τα Μέλη του Δ.Σ., η μεγάλη 30μελής μικτή χορωδία του Συλλόγου με τους μουσικούς της καθώς και δεκάδες νεολαίοι, τραγούδησαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλα τραγούδια και ευχήθηκαν στους κατοίκους «καλή χρονιά» και αίσιο το 2018, επιβαίνοντες στο γνωστό τουριστικό τρενάκι του Ηράκλειου, το οποίο ήταν πανέμορφα ντυμένο με στολίδια των ημερών και διέσχισε όλους σχεδόν τους δρόμους της περιοχής.

Ο Άγιος Βασίλης περιχαρής, μοίραζε σε όλα τα παιδιά διάφορα γλυκίσματα κι εκείνα τραβούσαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί του.

Όλοι σχεδόν οι κάτοικοι της Συνοικίας βγήκαν στους δρόμους για να καλωσορίσουν το τρενάκι με τους επιβαίνοντες, και να τους κεράσουν ο,τι είχαν ετοιμάσει για την περίπτωση.    

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κανείς τις εικόνες απ’ όπου διερχόταν το τρενάκι, καθώς με το καμπανάκι και τους ήχους της σειρήνας θύμισε έστω για λίγο άλλες πιο ρομαντικές εποχές, οι χαρούμενες φωνές μικρών και μεγάλων, τα γέλια, τα πειράγματα και τα αστεία, και όλοι να συνοδεύουν την χορωδία στα γιορτινά  τραγούδια, συμπλήρωσαν θεαματικά το σκηνικό.

Γεμάτοι από κατοίκους οι δρόμοι, τα μπαλκόνια, τα παράθυρα και όλοι μαζί να έχουν γίνει μια παρέα, απαιτούσαν από το Δ.Σ. να επαναλαμβάνεται αυτό το πανηγύρι χαράς και αναμνήσεων κάθε χρόνο!!!!

Οι διοργανωτές απόλαυσαν την ευχάριστη αυτή έκπληξη, αφού δεν περίμεναν τέτοια ανταπόκριση από τους κατοίκους, καθώς είναι η πρώτη φορά που διοργανώθηκε κάτι τέτοιο.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης ευχαριστεί ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες κ. Κουτεντάκη Γιάννη και κ.  Μπαμιεδάκη Γεώργιο, και εύχεται χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα και το νέο έτος 2018 να φέρει υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους.

Υπόσχεται δε στους κατοίκους της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης ότι, πρώτα ο Θεός, θα επαναληφθεί και του χρόνου.     

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook