Δείτε το πρόγραμμα για σήμερα και αύριο

Στο πλαίσιο του  εορταστικού προγράμματος που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, χθες Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε  μουσική βραδιά  από τον καλλιτέχνη Μάνο Τρυπιά και το συγκρότημά του στην Ταβέρνα “Αιμιλία” στην Ζούρβα Τ.Κ. Μεσκλών της Δ.Ε. Μουσούρων, σε συνεργασία με το πολιτιστικό σύλλογο Μεσκλών, στα πλαίσια κοπής της πίτας του  και βραβεύσεις  που πραγματοποιήθηκαν.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και ώρα 18:00. Οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο κλειστό γυμναστήριο του Ταυρωνιτη, με τον ταχυδακτυλουργό Magic Gris και τη συνεργάτιδά του Fidisia.

Επίσης το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και ώρα 20:30, θα γίνει άλλη μία μουσική βραδιά  στο Πολιτιστικό Κέντρο (πρώην Δημοτικό Σχολείο ) Συριλίου της Δ.Ε. Πλατανιά, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Συριλίου.

"Στόχος και φέτος είναι οι εκδηλώσεις αυτές,  να σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και να δημιουργήσουν αισθήματα χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης τις άγιες αυτές ημέρες, σε όλη την έκταση  του Δήμου Πλατανιά."