Αν θέλει κάποιος να κερδίσει σίγουρα πρέπει να δώσει πολλά χρήματα αλλά δεν ξέρουμε αν συμφέρει

Το ποσό των 4.300.000€ κληρώνει σήμερα το ΤΖΑΚ ΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ, σύμφωνα με την διαφήμιση του ΟΠΑΠ για τη σημερινή κλήρωση.

Πόσα χρήματα όμως πρέπει να δαπανήσει κάποιος για να κερδίσει σίγουρα, για να συμπληρώσει δηλαδή όλες τις στήλες;

Ένα δελτίο στο οποίο θα συμπληρώσει ο παίκτης τους 45 αριθμούς και τους 20 του ΤΖΟΚΕΡ κοστίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ 12.217.590€, σύμφωνα με τον υπολογιστή κόστους που υπάρχει στη σελίδα του ΟΠΑΠ.

Bέβαια κανείς ποτέ δεν πρόκειται να παίξει τόσα χρήματα, οπότε μπορείτε να αρκεστείτε στη θεά τύχη, παίζοντας το ποσό που αντέχει η τσέπη σας.

Πολλά ωστόσο παράπονα υπάρχουν στη σελίδα του ΟΠΑΠ, αφού ο κόσμος αναφέρει διάφορα για το κατά πόσο το παιχνίδι είναι στημένο, γιατί τα κέρδη δεν μοιράζονται σε περισσότερους νικητές, γιατί δεν δημοσιοποιείται το όνομα των νικητών και πολλά άλλα.

Ενώ δεν περισσεύουν και οι έξυπνες ατάκες των χρηστών που.. θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα.

Σε επόμενο ρεπορτάζ θα δούμε μέσα από έρευνα του Flashnews.gr, πώς παίζονται τα ανάλογα παιχνίδια στον υπόλοιπο πλανήτη, πόσο κοστίζουν, πόσα μοιράζουν και πόσους νικητές έχουν, έτσι ώστε να συγκρίνουμε αν τελικά ο ΟΠΑΠ με το ΤΖΟΚΕΡ και τα υπόλοιπα παιχνίδια του, είναι ή όχι ανάλογο με τα υπόλοιπα παιχνίδια σε διάφορες χώρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook