Συνάντηση στο γραφείο του τ. Προέδρου και νυν βουλευτή Λασιθίου της ΝΔ στη Σητεία

Στην Σητεία πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου Γεωργίου Καρτσάκη και του Γεν. Γραμματέα Μιχαήλ Σπυριδάκη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, με τον τ. Πρόεδρο και νυν Βουλευτή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, οι εκπρόσωποι των αστυνομικών ενημέρωσαν τον κ. Πλακιωτάκη για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού και η κατάσταση θα γίνει εντονότερη τους καλοκαιρινούς μήνες αν άμεσα δεν ενισχυθούν καθώς αυξάνονται οι υπηρεσιακές ανάγκες, λόγω της άφιξης του μεγάλου αριθμού τουριστών και κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται το Νομό, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται, σε μεγάλο βαθμό το αστυνομικό έργο.

Επίσης του έθεσαν το πρόβλημα των κτιρίων στα οποία στεγάζονται οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Αγίου Νικολάου, της Ιεράπετρας, της Σητείας και του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου, που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης ώστε να πληρούν όσο το δυνατό, τις απαραίτητες προδιαγραφές, για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.

Τέλος ύστερα και από δικές του ερωτήσεις και ενδιαφέρον, τον ενημέρωσαν σχετικά με τις νέες αλλαγές της διαδικασίας για την παροχή καυσίμων των υπηρεσιακών μας οχημάτων, όπου καλείται ανειδίκευτο προσωπικό να ανταπεξέλθει να βγάλει εις πέρας χρονοβόρους διαγωνισμούς που απαιτούν ειδικές γνώσεις και αρκετά μεγάλη εμπειρία.      

Ο κ. Πλακιωτάκης με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα του είπαν οι εκπρόσωποι των αστυνομικών του Λασιθίου και εξέφρασε την διάθεση του να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσης, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.