Στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο (21/01) στρέφει την προσοχή του ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν βασικοί έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους υπήρξε προπόνηση μιας ώρας.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Με τη συμμετοχή 26 ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας για την ομάδα μας, που μετά τη σημαντική νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο.

Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, λόγω της επιβάρυνσης του προπονητηρίου της ομάδας μας από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Το ένα γκρουπ αποτελούσαν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο κυριακάτικο ματς, αλλά και οι νεαροί Μπλατσιώτης, Λουβιτάκης, που έπαιξαν με την Κ19, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργητική και παθητική αποθεραπεία.

Στο δεύτερο γκρουπ ήταν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έκαναν προπόνηση 60′ με τα περιεχόμενα να αφορούν τη βελτίωση αερόβιας ικανότητας με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Την Τρίτη υπάρχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook