Οι αίθουσες των δικαστηρίων θα λύσουν τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στα αδέρφια Βατσινά και την ΠΑΕ ΟΦΗ στην διαμάχη που έχουν μετά την κίνηση των αδερφών Βατσινά να κάνουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να εισπράξουν μέσα από τα τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ το ποσό των 780.000 που είχε συμφωνηθεί πριν από 2 χρόνια ως αντίτιμο για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών που κατείχαν μέχρι τον Ιούλιο του 2009. 
Το Μονομελές Πρωτοδικείου Ηρακλείου όπου εκδικάστηκε την Τρίτη το μεσημέρι η υπόθεση απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ τα αδέρφια Βατσινά μέσω του νομικού τους εκπροσώπου κ. Μιχ. Πρεβελιανάκη. 
Πλέον τα πάντα πάνω στο πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα για την ΠΑΕ ΟΦΗ θα ξεκαθαρίσουν στις δικαστικές αίθουσες καθώς θα οριστεί δικάσιμος που υπολογίζεται να γίνει σε 20 μέρες με ένα μήνα περίπου. 
Την ΠΑΕ ΟΦΗ στη σημερινή διαδικασία εκπροσώπησαν ο νομικός σύμβουλος της κρητικής ΠΑΕ κ. Χρήστος Μιχαλόπουλος και το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Κώστας Τουγλής , ενώ την πλευρά των αδερφών Βατσινά εκπροσώπησε ο νομικός τους κ. Μιχάλης Πρεβελιανάκης. 
Επί της διαδικασίας ο κ. Μιχαλόπουλος από την πλευρά του ΟΦΗ υποστήριξε ότι η οφειλή που υπάρχει αυτή την στιγμή προς τα αδέρφια Βατσινά φτάνει στις 300.000 ευρώ (υπάρχουν τρεις επιταγές που δεν έχουν πληρωθεί και έχουν σφραγιστεί από την πλευρά Βατσινά) , ενώ τόνισε ότι με τα έσοδα που θα έχει η κρητική ομάδα από τα τηλεοπτικά , τα εντός έδρας παιχνίδια και τις χορηγίες του ΟΠΑΠ θα μπορέσει στο προσεχές διάστημα να προχωρήσει στην εξόφληση των επιταγών που οφείλονται στην πλευρά Βατσινά. 
Από την άλλη ο δικηγόρος των αδερφών Βατσινά κ. Πρεβελιανάκης υποστήριξε ότι δεν έχει πληρωθεί καμία από τις επιταγές που είχαν συμφωνηθεί και για αυτό σφραγίστηκαν ενώ τόνισε ότι όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε κάποια επαφή των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ με την πλευρά των αδερφών Βατσινά για να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και για αυτό προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να διασφαλίσουν τα χρήματα τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook