Από τις 4 έως και τς 9 Σεπτεμβρίου, η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα φιλοξενήσει στα Χανιά, το μεγαλύτερο ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο της European State Lottery and Toto Association (EL), γνωστό ως «Πανεπιστήμιο των Ευρωπαϊκών Λοταριών» (European Lotteries University/ELU).

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα σεμινάρια που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Ένωση για τα μέλη της, δηλαδή τις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών που λειτουργούν με κρατική άδεια. Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι – κατά κύριο λόγο – η σφαιρική ενημέρωση και η συνεργασία των μελών της Ένωσης σε θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των δραστηριοτήτων τυχερών παιχνιδιών, το κοινωνικό όφελος και την προστασία του καταναλωτή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις, ομάδες εργασίας & case studies, ανταλλαγή εμπειριών & απόψεων σε θέματα διοίκησης, μάρκετινγκ, νέων παιχνιδιών, προϊόντων, τεχνολογίας, οικονομικών και νομικών ζητημάτων του τομέα των τυχερών παιχνιδιών.

Συμμετοχή στο σεμινάριο έχουν δηλώσει περισσότερα από 70 άτομα, ενώ κατά την έναρξη χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Λοταριών Friedrich STICKLER.

Υπενθυμίζουμε ότι από τον Ιούνιο, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σανουδάκης είναι και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ευρωπαϊκών Λοταριών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook