Απάντηση έδωσε σήμερα η Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων σχετικά με το θέμα που αναφέρθηκε στη συνέντευξή του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών-Πρώτα ο Άνθρωπος» κ. Γιάννης Σαρρής

Στην απάντησή της η Δημοτική Επιχείρηση προχωρά σε διευκρινίσεις προκειμένου όπως αναφέρει να αποκατασταθεί η αλήθεια μετά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του κ. Σαρρή

Ακολουθεί η απάντηση της ΔΕΥΑΧ:

“Με αίσθημα ευθύνης και προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και του κύρους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων, επιθυμούμε να πληροφορήσουμε και να επισημάνουμε, τόσο σ’ εσάς όσο και στους αναγνώστες σας, σχετικά με τα όσα αναφέρθηκε στην συνέντευξή του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών-Πρώτα ο Άνθρωπος» κ. Γιάννης Σαρρής, ότι:

Στη συγκεκριμένη περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται η επιχείρηση, η Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων διαθέτει δεξαμενή υδροδότησης σε υψόμετρο 280 μέτρων, επομένως δεν είναι δυνατόν να υδροδοτεί τη συγκεκριμένη εγκατάσταση της αναφερόμενης επιχείρησης που αναφέρεται στην επιστολή μας στις 11-04-2017, αφού αυτό βρίσκεται σε μεγαλύτερο υψόμετρο. Όσο αφορά σε άλλη εγκατάσταση της ίδιας επιχείρησης σε έτερη θέση, αυτή εξυπηρετείται από παροχή ύδρευσης ποιότητας πόσιμου νερού για ανθρώπινη κατανάλωση από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Η παροχή νερού για τις λοιπές χρήσεις της επιχείρησης, πλην της ποιότητας πόσιμου νερού για ανθρώπινη κατανάλωση ή για άρδευση, δεν καλύπτεται από τη Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων.”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook