Από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και αρμόδια στελέχη της Π.Ε. Χανίων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κα Ελένη Δοξάκη, και τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Μπουντουράκη Γιώργο, επισκέφθηκε σήμερα, 1 Φεβρουαρίου 2018, περιοχές των Δήμων Κισσάμου και Πλατανιά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας δημοπράτησης έργων επαρχιακής οδοποιίας για τα οποία ήδη υπάρχουν εγκεκριμένες πιστώσεις. 

Αρχικά πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον κάθετο οδικό άξονα από Κολένι προς Σάσαλο, και ειδικότερα στον επαρχιακό δρόμο από Φαλελιανά προς Ρόκκα και Κερά, όπου θα υλοποιηθούν έργα κατασκευής νέου οδοστρώματος, με ασφαλτοτάπητα και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου, σε συνολικό μήκος περίπου 2 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο της εγκεκριμένης πίστωσης 600.000 € από το ΠΔΕ Περιφέρειας Κρήτης. Ακόμα, θα επεκταθεί η γέφυρα στην Κερά, με επίσης εγκεκριμένη πίστωση.

Στην συνέχεια, και επί του ίδιου οδικού άξονα, ο κ. Βουλγαράκης και τα στελέχη της Π.Ε. Χανίων επισκέφθηκαν το επαρχιακό οδικό τμήμα από Μαλάθυρο έως και Σάσαλο, όπου, από συνολικές εγκεκριμένες πιστώσεις 435.000 € από το ΠΔΕ Περιφέρειας Κρήτης, θα υλοποιηθούν, κατά τμήματα, έργα κατασκευής νέου ασφαλτοτάπητα, σε συνολικό μήκος 1,5 χιλιομέτρου, καθώς και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου, σε συνολικό μήκος περίπου 2,5 χιλιομέτρων.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ των οικισμών Άστρικα και Δελιανά και προς Τρία Αλώνια, όπου μελετάται η υλοποίηση έργων κατασκευής επενδεδυμένης τάφρου και τοπικών αποκαταστάσεων ασφαλτοτάπητα, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων πιστώσεων για την αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook