Ένα σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο εγκαινιάστηκε σήμερα παρουσία του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή

Στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φυσικοθεραπευτήριο του Αννουσάκειου Ιδρύματος στο Καστέλι, βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλής.

Για την ανακαίνιση ήταν καθοριστική η συνδρομή του ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, με τους πόρους που διέθεσε το ίδρυμα να φτάνουν τις 250 χιλιάδες ευρώ, με την εκπρόσωπο του ιδρύματος να παρευρίσκεται στα εγκαίνια.

Να σημειώσουμε ότι το παρών στα εγκαίνια έδωσε εξίσου εκπρόσωπος του ιδρύματος “Ι. Λάτσης”, όπως και εκπροσώποι άλλων Ιδρυμάτων και φορέων.

Το νέο φυσικοθεραπευτήριο διαθέτει θεραπευτική πισίνα, σάουνα, μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας κτλ.

Ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πορεία του ιδρύματος μέχρι σήμερα,ανώνυμους και επώνυμους.

“Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη ίδρυμα για το ίδρυμα Σ.Νιάρχος και το Ι.Λάτσης.Το ίδρυμα Σ.Νιάρχος χρηματοδότησε το νέο φυσικοθεραπευτήριο ενώ το ίδρυμα Ι.Λάτσης θα μας χρηματοδοτήσει την δημιουργία μιας μονάδας αυξημένης φροντίδας, ένα είδος εντατικής.”

Κατά την ομιλία του ο κ.Κουρουμπλής, έκανε λόγο για “ένα κέντρο πρότυπο με έμπνευση και ευρηματικότητα,” ευχαριστώντας παράλληλα όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Μανώλης Σκουλάκης, από την πλευρά του έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν για τις προσπάθειες που έχουν γίνει υπέρ του Αννουσάκειου Ιδρύματος, καθώς και για την συνεργασία που είχε με τον κ.Κουρουμπλή, ενώ κλείνοντας τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ιδρύματος..

Ο κ.Αρναουτάκης, τόνισε ότι η Περιφέρεια Κρήτης είναι δίπλα στην εκκλησία, “καθώς επιτελεί ένα μεγάλο έργο στο νησί. Είμαστε δίπλα σε κάθε Μητρόπολη και σε κάθε ενορία.”

Η Εκπρόσωπος του ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, ανέφερε ότι είναι χαρά του ιδρύματος που συνέβαλε σε αυτή την προσπάθεια ενώ ήταν αυτή που έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων. “Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε όπως μπορούμε στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.”

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κισσάμου, κατά την ομιλία του, ζήτησε από τον υπουργό την “υπογραφή” του για την ίδρυση του δημοτικού λιμενικού ταμείου στο Δήμο Κισσάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook