22χρονη κάλεσε την αστυνομία μετά από μεγάλο καυγά με τον 29χρονο φίλο της – Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν 400 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (05.02.2018)  τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα (05.02.2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας κλήθηκαν μέσω του R/Τ κέντρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, προκειμένου να μεταβούν σε οικία στο Ηράκλειο, για διευθέτηση επεισοδίου μεταξύ του 29χρονου και 22χρονης ημεδαπής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον  29χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 398 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook