Στα Χανιά βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, για επίσκεψη στη Σχολή Ποδοσφαίρου των "ερυθρόλευκων" στην πόλη.

Η αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού αποτελούταν από τον Διευθυντή Σκάουτινγκ Γιώργο Αμανατίδη, τον γενικό αρχηγό της Κ20 Αριέλ Ιμπαγάσα, τον διευθυντή Σχολών Βασίλη Νάνο και τους προπονητές Σωκράτη Κοψαχείλη και Χρήστο Σκαλτσά.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής:

Επίσκεψη στα Χανιά της Κρήτης πραγματοποίησε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η ...ομάδα του Ολυμπιακού που αποτελούνταν από τον Διευθυντή Scouting κ. Γιώργο Αμανατίδη, τον Γενικό Αρχηγό της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα, τον Διευθυντή Σχολών κ. Βασίλη Νάνο και τους προπονητές κ. Σωκράτη Κοψαχείλη και Χρήστο Σκαλτσά επισκέφτηκε αρχικά το "Ίδρυμα Παίδων και Νέων Κρήτης" όπου μοίρασε δώρα και αυτόγραφα στα παιδιά. 

Εν συνεχεία η αποστολή της Ακαδημίας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στα Χανιά. Η Σχολή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τους τυχερούς να παίρνουν δώρα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ βράβευσε τους κ.κ Αμανατίδη, Ιμπαγάσα και Νάνο. 

Φυσικά τα στελέχη της Ακαδημίας απόλαυσαν και φιλικούς αγώνες ανάμεσα στα παιδιά της Σχολής και διαπίστωσαν ότι στα Χανιά υπάρχει ταλέντο που πρέπει να αξιοποιηθεί.