Η Μαρία Κατσούλη “έλαμψε” και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία έλαβε μέρος στη Γερμανία.

Η αθλήτρια του ΑΣ Κρήτες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μέσω της συμμετοχής της στο 1st taekwondo european president’s cup for children.

Ο ΑΣ Κρήτες συμμετείχε στη διοργάνωση με 6 αθλητές και αθλήτριες και η επίσημη ενημέρωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Χάλκινο μετάλλιο για την Κατσούλη Μαρία του Α.Σ.Κρητες και πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Με μια τεράστια επιτυχία γύρισε η αποστολή του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ από το sindelfingen της Γερμανίας, όπου και συμμετείχε στο 1st taekwondo european president’s cup for children με 6 αθλητές/τριες. 

Η Κατσούλη Μαρία ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση και 4 αγώνες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -33κ. και αυτομάτως την πρόκριση για τα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων. 

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1250 αθλητές από 44 κράτη και 319 ομάδες και ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος λόγω του ότι οι 4 πρώτοι κάθε κατηγορίας έπαιρναν το εισιτήριο για τα τελικά στις κατηγορίες WTE Cadets Championships 2018 (παίδων-κορασίδων) και WTE Multi European Championships 2018 (παμπαίδων-παγκορασίδων).

Στις κατηγορίες cadets την πρόκριση πήραν 7 Έλληνες αθλητές της Ε.ΤΑ. Ν.Ε. ανάμεσα τους και η αθλήτριά μας, γεγονός που δείχνει την δυσκολία της διοργάνωσης αλλά και το δυνατό επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε!!! 

Στην ίδια ηλικιακή κατηγορία είχαμε άλλους 2 αθλητές (Μπουρδαντωνάκη Γεωργία και Ζωγραφίδη Αλέξανδρο) όπου αγωνίστηκαν δυναμικά αλλά αποκλείστηκαν στον πρώτο αγώνα. 

Στις ηλικιακές κατηγορίες multi, είχαμε εντυπωσιακές εμφανίσεις από τους άλλους 3 αθλητές μας, με τους Ραμπαλάκο Ιωάννη και Τσουπάκη Κατερίνα να περνάν νικηφόρα τον πρώτο αγώνα και να αποκλείονται στη συνέχεια από τους πρώτους της κατηγορίας τους, ενω η Τσουπακη Μανωλία σκόνταψε κυριολεκτικά στον πρώτο της αγώνα. 

Η εμπειρία για τους αθλητές μας και τον σύλλογο μας ήταν τεράστια, και είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που η αθλήτρια μας θα εκπροσωπήσει την Εθνική!!! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook