Καμπάνια ενημέρωσης για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και την πρόληψη της εξάρτησης από το διαδίκτυο από το ΚΕΣΑΝ σε σχολεία του Ηρακλείου

Συνεχίζεται την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, η καμπάνια ενημέρωσης για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και την πρόληψη της εξάρτησης από το διαδίκτυο, που σχεδιάστηκε για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Ηρακλείου. Την καμπάνια διοργανώνει και υλοποιεί το ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Ηρακλείου. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε ακόμα στο: 43ο,  10ο,  26ο,  6ο και 44ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Παράλληλα με τους μαθητές πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις και με τους γονείς κάθε σχολείου, με θέμα: «Η ασφαλής χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά: Ο ρόλος των γονέων».

Παράλληλα η ενημερωτική συνάντηση του ΚΕΣΑΝ με τους γονείς του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου με θέμα: «Η ασφαλής χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά: Ο ρόλος των γονέων»  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου από τις 18:00 έως 20:00, στο χώρο του σχολείου.

Επόμενη ενημερωτική συνάντηση την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook