Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει πεζοπορική εξόρμηση στα Σητειακά Όρη, στο νομό Λασιθίου, το τριήμερο από 17 έως και 19 Φεβρουαρίου 2018.

 Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή, θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω δραστηριότητες, το Σάββατο θα πεζοπορήσουν στην διαδρομή από τον οικισμό της Λάστρου μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στην κορυφή Καψά, την Κυριάκη θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εύκολες πεζοπορίες από το Καβούσι, προς την Αρχαία Ελιά και την κορυφή Κάστρο, υψ. 710 μέτρα ή και να συνεχίσουν από εκεί, για να διασχίσουν το φαράγγι του Μέσωνα, ενώ την Δευτέρα θα έχουν τη δυνατότητα να πεζοπορήσουν από τον οικισμό της Σφάκας, στο φαράγγι του Κουδουμή, μέχρι την τοποθεσία Μονοκαρά και από εκεί να επιστρέψουν στην Σφάκα.

 Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου 17/ 02, ώρα 07:30 π.μ. κι επιστροφή αργά το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας 19/02. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν είτε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, είτε σε κλειστό χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Παχειάς Άμμου, οπότε οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ατομικά εφόδια διανυκτέρευσης με υπνόσακο.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr., μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 16/02. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ. κ. Γεώργιος Πενθερουδάκης και Δημήτριος Κουρασμενάκης.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook