Την πρώτη τους συνεδρίαση πραγματοποίησαν τα μέλη του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, οριοθετώντας τους στόχους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του. 

Την πρώτη τους συνεδρίαση πραγματοποίησαν τα μέλη του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, οριοθετώντας τους στόχους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών του. 

Τα έξι μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που εξελέγησαν στο Τμήμα Υπηρεσιών συμφώνησαν το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα δουλέψει  η ομάδα για την καλύτερη λειτουργία του τμήματος, ενταγμένο και σε συνεργασία, με τον γενικότερο  προγραμματισμό του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Έθεσαν, επίσης, τους  άμεσους και βραχυπρόθεσμους  στόχους, οι οποίοι είναι:   

 α. Πραγματοποίηση  εργαστηρίου δομημένου διαλόγου αναφορικά με το όραμα και την αποστολή του Τμήματος. 

β.    Ενημέρωση από τα διοικητικά στελέχη του Επιμελητήριου για τις λειτουργίες του θεσμού.

γ. Δημιουργία βάσης δεδομένων των μελών του Τμήματος, επικαιροποιημένη με σκοπό την άμεση και ανοιχτή διαδικασία  επικοινωνίας με τα μέλη.

δ.  Συναντήσεις με τους Προέδρους των Σωματείων του Τμήματος, προκειμένου να γίνει άμεση καταγραφή των προβλημάτων και δημιουργία ανοικτής γραμμής επικοινωνίας-συνεργασίας  για την επίλυση προβλημάτων. 

Καθήκοντα Προέδρου του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου έχει αναλάβει ο κ. Γιώργος Αγριμανάκης μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Αναλυτικά στο Τμήμα Υπηρεσιών έχουν εκλεγεί οι:

  • Πρόεδρος: Γιώργος Αγριμανάκης, Ιδιοκτήτης και Διευθυντής του κέντρου  ΚΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (Κέντρο, Φυσικοθεραπείας, Αποκατάστασης και Ολιστικής θεραπείας).Τηλ:6946460556, e- mail: [email protected]
  • Γιάννης Καψαλάκης,  Οικονομολόγος -Λογιστής, Τηλ:6973 384016 e- mail: [email protected]
  • Άρτεμις Μαυράκη κτηματομεσίτρια – εμπειρογνώμονας  ακινήτων Τηλ: 6944 183343,  e- mail: [email protected]
  • Αμαλία Νινιράκη, Μαθηματικός, Ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 1. Τηλ:6944 935 130, e- mail: [email protected]
  • Καλλιόπη Παραγιουδάκη, Μεσίτρια Ασφαλειών Τηλ: 6932 211 764  e- mail: [email protected]
  • Ευάγγελος Τσαγκαράκης, Λογιστής -Φοροτεχνικός-Ασφαλιστικός    Σύμβουλος,  Τηλ:6948 381 872 e- mail: [email protected]

Οι επιχειρηματίες που ανήκουν στον Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, μπορούν να επικοινωνούν με τα εκλεγμένα μέλη, στα παραπάνω στοιχεία  επικοινωνίας, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να ενημερώσουν για τα επαγγελματικά θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.