Μετά την ανάδειξη του ως νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκα ο Απόστολος Παπουτσάκης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις .

Στην πρώτη του τοποθέτηση ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ο Απόστολος Παπουτσάκης δήλωσε:

«Διανύουμε την κρισιμότερη χρονική περίοδο στα πέντε χρόνια ζωής της Σούπερ Λίγκας. Είμαστε εδώ για να συνεδριάζουμε και να παίρνουμε τις αποφάσεις εκείνες που θα επαναπροσδιορίσουν το ρόλο και τον τρόπο λειτουργίας του Συνεταιρισμού. Έχω λάβει από τους περισσότερους μηνύματα στήριξης και παραινέσεις για να αναλάβω την προεδρία. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση.

Εκπροσωπούμε το λαοφιλέστερο άθλημα και οφείλουμε να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι και ειλικρινείς απέναντι στους φιλάθλους. Σε αυτούς δεν απευθυνόμαστε; Θεωρώ ότι κάπου έχει χαθεί ο προσανατολισμός.

Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα λαϊκή διασκέδαση, λαϊκή ψυχαγωγία και έτσι πρέπει να ξαναγίνει. Ο κόσμος έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Ας μην απαξιώνουμε άλλο αυτό το άθλημα, που για εμάς εδώ σε αυτό το τραπέζι είναι και προϊόν.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε επενδύσει εκατομμύρια και δε νομίζω ότι θέλει κανένας να τα πετάει σε ένα προϊόν απαξιωμένο και υποβαθμισμένο.

Τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή στο πλαίσιο και τη φιλοσοφία που συνόδευε την ίδρυση της Σούπερ Λίγκας πριν από πέντε χρόνια. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο. Να του πούμε ότι αυτό που βλέπει είναι καθαρό και κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Όλοι αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες όλων των προέδρων μέχρι τώρα, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι πρέπει να γίνουν πολλά και σημαντικά ακόμα. Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Αλλιώς δεν θα αργήσει η ώρα που θα βάλουμε λουκέτο.

Ας αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά συμφέροντα και πάμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Είτε ο πρόεδρος λέγεται Παπουτσάκης είτε αλλιώς. Έχουμε πολλά να αποδείξουμε και ο ένας στον άλλο, αλλά και σε όλους εκείνους που κατηγορούν και απαξιώνουν το άθλημα και τον Συνεταιρισμό.

Οφείλουμε με πράξεις να τους διαψεύσουμε όλους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook