Η Ακαδημία Πολεμικών τεχνών Ακρωτηρίου συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που έγινε στο Ολυμπιακό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.

Αθλητές του Ακρωτηρίου αγωνίστηκαν με τα χρώματα των Μαύρων Ιπποτών, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση της Ακαδημίας Πολεμικών τεχνών Ακρωτηρίου αναφέρει τα εξής:

Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε η Ακαδημία Πολεμικών τεχνών Ακρωτηρίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό ολυμπιακό ακίνητο Άνω Λιοσίων στις 20-21 και στις 27-28 Ιανουαρίου 2018.

Το εν λόγω πρωτάθλημα, λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού συμμετοχών διεξήχθη σε δύο Σαββατοκύριακα (Α και Β φάση) και κατάφερε να συγκεντρώσει  περίπου 2000 αθλητές σε πολυάριθμες κατηγορίες οι οποίες ξεπερνούσαν τα 40 άτομα, καθιστώντας έτσι την κατάκτηση ενός μεταλλίου αρκετά δύσκολη υπόθεση.

Από την Ακαδημία πολεμικών τεχνών Ακρωτηρίου συμμετείχαν οι εξής αθλητές οι οποίοι αγωνιζόμενοι με τα χρώματα των Μαύρων Ιπποτών, της πρωταθλήτριας ομάδας Ζίου Ζίτσου Ελλάδος, βοήθησαν την ομάδα να ανέβει ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Πανοπούλου Νάνσυ: 1η θέση fighting, 3η θέση ne waza

Μπερμπερίνας Απόστολος: 4η θέση fighting, 4η θέση ne waza

Κλέτσας Νικόλαος:  2η θέση fighting, 7η θέση ne waza

Μαρινίτσεβ Πέτρος : 4η θέση fighting, 4η θέση ne waza

Σηφάκης Μιχάλης: 2η θέση fighting, 2η θέση ne waza

Πολέντα Κυβέλη: 3η θέση fighting

Καλορμάκη Κατερίνα: 2η θέση ne waza

Κλέτσας Αλέξανδρος: 7η θέση fighting

Συμμετοχή: Μουσάκος Νίκος, Καλορμάκης Μανώλης

Αξίζει να σημειωθεί  ότι οι αθλητές οι οποίοι ανέβηκαν στο βάθρο θα εκπροσωπήσουν τη  χώρα μας ως μέλη της εθνικής ομάδας Ζίου Ζίτσου στα διεθνή πρωταθλήματα του εξωτερικού. Σε κοινή δήλωσή τους ο προπονητής της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου Γεωργουσάκης Γιώργος και ο προπονητής των Μαύρων Ιπποτών Περάματος Μόρφης Καρνέσης  επισημαίνουν: Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανεξάρτητα από το αν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο καθότι μέσα από αυτές τις προσπάθειές τους η ομάδα μας, Μαύροι Ιππότες, κατάφερε να ανέβει ξανά στο πιο ψηλό σκαλί του ελληνικού Ζίου Ζίτσου και για άλλη μία φορά να ανακηρυχτεί πρωταθλητής σύλλογος Ελλάδος .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας, ANEK LINES για την έκπτωση που παρείχε στα εισιτήρια των αθλητών μας , και να συγχαρούμε την ΕΦΕΟΖ-Ζ, για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Επόμενος στόχος μας είναι τα διεθνή πρωταθλήματα του εξωτερικού στα οποία θα αγωνιστούν οι αθλητές της ομάδος μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook